ett brev till universum.

publicerat i daily, law of attraction;
Hej. Jag har undrat var du har tagit vägen. Var du har varit den senaste tiden, när jag mer än någonsin har behövt vägldning, hopp, drömmar, liv. Jag har undrat om du någonsin kommer tillbaka. Jag har känt mig så liten, ensam och rädd för den här stora världen. Det har känts som jorden rullat, medan jag har stått still. Som om allting fortsätter som vanligt överallt, medans jag sitter i ett mörkt svart hål den varken tid eller uppfattning kring någonting existerar. Jag har känt så besviken på mig själv och på att du inte har funnits där och dragit upp mig. 

Men någonstans mellan blixtrarna och oskan blåste samman med de skakiga fönsterrutorna, och hur varm solen var när jag väl smakade på den igår så insåg jag, att du är ju här med mig. Du är ju jag & jag är du. Din vägledning kommer ju inifrån mig, där även du har ditt inre. Jag ser universum som våran gud, och gud finns inom oss alla. När vi talar till gud, så tror jag att vi talar till oss själva, en kraft som finns inom oss. Det är därför vi inte behöver prata när vi ber tillexempl, för att allting finns inombords redan. 

Jag har varit orättvis med att sända ut negativa budskap & ändå förvänta mig att du skall finnas där och ge mig positiva svar. Jag, precis som alla vet ju att vi får det vi ger utav. De ända jag sänt ut till dig är värdelöskänslor, ensamhet, rädsla, och samtidigt förväntat mig att du skall ge mig motsatsen till det. De funkar ju inte så. Det jag ger är det jag får, och det är så attraktionslagen fungerar. 

En annan sak att tänka på är att universum inte hör "nej och inte". De hör inte när man både känner och säger "jag vill inte må dåligt" utan universum fokuserar då på "DÅLIGT" och desto mer du känner att du inte vill må DÅLIGT så kommer du att må mer dåligt, oavsett om du sa inte före. För universum hör inte det. Om du istället tänker på en plats där du mådde bra, sätter dig på den platsen om du ahr möjlighet, om inte, kolla på bilder från platsen, minns platsen, känslan, hur bra du mådde och när du väl jänner den där glädjekänslan, då är läget att säga till universum att JAG vill må bra. Mata med detta varenda dag, tänk mer och mer på saker som gör dig glad, och som får dig att må bra & sänd ut budskapet till universum så att de måste manistiferats. Då kommer du att må bra. 
 
Jag har struntat i det där de senaste. Jag har stängt in mig här och önskar att universum på något vis skulle döda mig så att jag slapp leva. Jag har inte sett meningen med livet, för att jag helt enkelt har varit så trött på att få så mycket panikångestattackar hela tiden varje dag. Då är de skönt att bara dra täcker över huvudet och sluta finnas. Men så slog det mig, det finns en lönsing, och jag måste för min egen skull ta tag i den. 

Tack för detta brev universum. Tack för att jag fick skriva av mig till dig, och få förståelse för varför du inte har funnits där för mig simpelt svar är ju att hur kan du göra det, om jag inte gör det för mig själv? Det är ju inte så the law of attraction fungerar.